Stichting Reindert Strippenkaart

Iedereen telt en niemand is onbereikbaar

Heeft uw organisatie van tijd tot tijd behoefte aan vakkundige ondersteuning op het snijvlak van zorg en veiligheid? Met de Stichting Reindert Strippenkaart kunt u op elk gewenst moment uw vragen bij ons neerleggen, voor een snel en betrouwbaar advies tegen een redelijke prijs.

Hoe werkt het ?

Als houder van een Stichting Reindert Strippenkaart kunt u altijd een beroep doen op uw eigen vaste interventiespecialist met veel ervaring in het resultaat- en klantgericht aanvliegen van praktische problemen in het veld. Indien nodig zal deze specialist overleggen met collega’s binnen de stichting om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

U krijgt in ieder geval binnen 24 uur een reactie op uw verzoek. U kunt rekenen op een objectief advies met heldere richtlijnen, inspirerende inzichten en praktische tips, zodat u snel verder kunt. Indien gewenst kunnen we ook een afspraak plannen voor meer uitgebreid overleg met in- en extern betrokkenen.

Daarnaast geeft de kaart toegang tot intervisie met experts uit het uitgebreide netwerk van Stichting Reindert.

Voor wie is het?

De Stichting Reindert Strippenkaart is er speciaal voor bestuurders, ambtenaren openbare orde en veiligheid, medewerkers in het sociaal domein en woonconsulenten.

De kaart biedt deze professionals snelle en efficiënte toegang tot een door de wol geverfde vraagbaak en praktijkgericht advies. Een betrouwbare en direct beschikbare bron van ondersteuning en expertise.

Wat kost het?

De prijs van de strippenkaart is afhankelijk van het aantal advies-uren dat u vooraf wilt boeken. Met natuurlijk meer voordeel naarmate u meer uren afneemt. Eventuele reiskosten berekenen we apart. Dreigen onze werkzaamheden de vooraf ingekochte voorraad uren te overschrijden, dan overleggen we tijdig met u en maken we desgewenst afspraken voor maatwerk.

Als u ons écht nodig hebt, dan zijn we er voor u. Altijd.

Als ze ons écht nodig hebben, dan zijn we er voor ze. Zonder wachttijd.

Bent u geïnteresseerd?

Neem voor meer informatie over de Stichting Reindert Strippenkaart contact met ons op via info@stichtingreindert.nl of bel met Reinier van der Grijp : 06-46088874 of Mindert Rakhorst : 06-52532137.